Vlerësimi Temave:
  • 0 votim(e) - 0 Mesatarja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inverter
#1
0
Inverter dhe karikus laptopi nga 12v ne 220v. Kushton 22 euro. 


File-t e ngarkuar Thumbnail(s)
   
Përgjigju


Shko tek sektori:


Userat që po e shikojnë temën për momentin: 1 Vizitorë