Raporti i Reputacionit për asjo
Përmbledhje
asjo
(Moderator)

Totali Reputacioneve: 7

Reputacioni nga Antarët: 0
Reputaticioni nga Postimet: 4
  Pozitivet Neutralet Negativet
Javën e kaluar 0 0 0
Muajin e kaluar 0 0 0
6 Muajt e fundit 0 0 0
Gjatë gjithë kohës 4 0 0
Komentet
mrbertone46 ( 4 ) - Freskimi i Fundit 09-19-2018, 01:48 AM
Vlerësim i dhënë për asjo postiminlpg software programe per diagnoza impiante gazi

Pozitiv (+2): [Jo koment]
mrbertone46 ( 4 ) - Freskimi i Fundit 09-16-2018, 06:11 PM
Vlerësim i dhënë për asjo postimincarprog 7.86

Pozitiv (+2): [Jo koment]
demir ( 4 ) - Freskimi i Fundit 09-15-2018, 09:15 PM
Vlerësim i dhënë për asjo postiminfoto dhe pinout ezs mercedes te ndryshme

Pozitiv (+1): Thanks for this post
mrbertone46 ( 4 ) - Freskimi i Fundit 09-15-2018, 03:24 PM
Vlerësim i dhënë për asjo postiminfoto te ndryshme per ecu free

Pozitiv (+2): faleminderit